Heerlijk Whiskas Natvoer Kat? 11x de beste van 2024! [Gezond & Lekker]

Whiskas-Natvoer

Whiskas Natvoer kat: Je ziet heel veel artikelen verschijnen over droogvoer(brokken), maar veel minder over Whiskas natvoer voor katten. Terwijl dit juiste een hele goed aanvulling is op het dieet van jouw kat. Naast de voedingstoffen, zorgt blikvoer ook voor de nodige vochtbalans van je kat. Het mooie van Whiskas natvoer is dat je het kan mengen met kattenbrokken. Ik kan uit eigen ervaring melden dat je kat hiervan gaat genieten ūüėä

Inhoudsopgave

ÔĀĒ

In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat je moet weten over het beste Whiskas natvoer van 2024, plus beoordelingen en ervaringen over Whiskas natvoer.

Whiskas natvoer heeft verschillende voordelen die ik je in mijn blog ga toelichten. Zoals je gewend bent, bestaat mijn blog uit twee delen.

Deel 1: Gaat over mijn advies over het beste Whiskas natvoer en waar je die kan bestellen.

Deel 2: Maak je een verdiepingsslag en vertel ik je meer over wat Whiskas natvoer is, waarom natvoer voor je kat gezond is, waar je op moet als je Whiskas natvoer gaat aanschaffen. Als laatste wil ik nog ingaan op hoeveel natvoer je mag geven en waar je het natvoer kat het beste kan bewaren.

Het beste Whiskas natvoer van 2024

We laten je eerst het totaaloverzicht zien van alle Whiskas natvoeren. Vervolgens beschrijven we iedere Whiskas natvoer uitvoerig, zodat jij de beste keuze kan maken! Je komt dus meer te weten over Whiskas natvoer. Mocht je nog vragen hebben, laat het vooral in de comments weten. Laten we dus maar snel beginnen met onze toppers!

Whiskas natvoer

We hebben de markt voor je doorgezocht en het beste Whiskas natvoer van 2024 gevonden waar je katten blij mee zal zijn! Deze top beoordeelde producten zijn geschikt voor alle kattenrassen. De volgende criteria hebben we gebruikt om de top 5 samen te stellen: prijs, kwaliteit voor-en nadelen, beoordelingen van anderen en populariteit.

Wat extra toelichting op de Whiskas natvoer criteria:

 • Prijs: Goedkoop is duurkoop. Koop dus geen Whiskas natvoer die maar een paar euro kost. Vaak zie je dat dit soort katten natvoeren voor je kat slecht is voor de gezondheid.
 • Kwaliteit: Dit hangt af van het soort grondstoffen dat wordt gebruikt.
 • Voor- en nadelen: Er zijn altijd voor- en nadelen wanneer je iets koopt! Deze producten vormen daarop geen uitzondering!
 • Beoordelingen van anderen: Veel katteneigenaren hebben hun gebruikerservaring gedeeld op het internet.
 • Populariteit: Dit is een sterke indicator of de vraag hoog is onder katteneigenaren naar het beste Whiskas natvoer voor je kat.
 • Let op: Ieder artikel die ik beschrijf is in verschillende verpakkingen beschikbaar. Je kan op het Whiskas natvoer klikken die jij interessant vindt. Vervolgens kom je op de productpagina van bol.com terecht en vanuit hier kan je de natvoer kat verpakkingen uitkiezen.

Onze top 5 Whiskas natvoer

Whiskas natvoer bevat niet alleen verschillende hoeveelheden aminozuren, maar ook verschillende eiwitgehaltes. Het is dus belangrijk dat jij het juiste Whiskas natvoer gaat kiezen. Om je op weg te helpen zijn dit de top 5 natvoeren die wij aan je adviseren.

Plek 1 Whiskas natvoer Adult

Whiskas natvoer adult is een biologisch katten natvoer dat speciaal ontworpen is voor volwassen katten. Het bevat verse ingredi√ęnten van hoge kwaliteit, zoals vlees of vis, groenten en granen. Deze ingredi√ęnten zijn rijk aan eiwitten en bevatten ook vezels, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid van volwassen katten. Dit natvoer is gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Het is een uitstekende keuze voor katten eigenaren die op zoek zijn naar een voeding die de gezondheid van hun kat ondersteunt, hun natuurlijke dieet repliceert en geen kunstmatige toevoegingen bevat. Het natvoer is speciaal gemaakt voor volwassen katten.

Whiskas natvoer Gebruikerservaring Jan

Ik heb zoveel geld uitgegeven aan verschillende natvoeren voor mijn kat. Ze is de meest kieskeurige eter! Ik heb diverse soorten katten natvoer geprobeerd, veel verschillende soorten brokjes, en zelfs gevriesdroogd voer, alles tevergeefs. Gelukkig eet mijn kat dit natvoer wel. Ik ben blij.

Plek 2 Whiskas natvoer junior

Whiskas natvoer junior is een biologisch katten natvoer dat verkrijgbaar is in blikken. Het bevat grote stukken van hoge kwaliteit vlees of vis, groenten en granen die zorgvuldig zijn geselecteerd en samengesteld om de gezondheid van jouw kat te ondersteunen.

Dit Whiskas natvoer is gemaakt met biologisch geteelde ingredi√ęnten, die zorgen voor een smaakvolle en gezonde maaltijd voor jouw kat. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen toegevoegd, zodat je zeker weet dat jouw kat alleen het beste krijgt. Toevallig op zoek naar een placemat voerbak? Lees dan onze artikel over de beste placemat voerbak kat. Leuk tussendoortje: bekijk ook ons artikel over de beste vlooienmiddel voor je kat.. Dit biologisch katten natvoer is een uitstekende keuze voor katten eigenaren die op zoek zijn naar een gemakkelijk te serveren, gezonde optie, wat ook nog eens super lekker is. Leuke lees tip: bekijk ook onze artikel over de Vensterbank Kussen Kat, waardoor jouw kat lekker op de vensterbank kan slapen!! Verder is dit katten natvoer rijk aan eiwitten, groenten en granen, en geen kunstmatige toevoegingen bevat. Het biedt een authentieke maaltijd wat speciaal is samengesteld voor de gezondheid van uw kat.

Whiskas natvoer gebruikerservaring Merel

Onze kat wordt zo opgewonden als het etenstijd is. Mijn kat heeft geen huidproblemen meer, haar vacht ziet er prachtig uit en haar ontlasting is de beste wat ze ooit gehad heeft.

Plek 3 Whiskas natvoer senior

Whiskas natvoer senior is een speciaal samengestelde maaltijd voor katten die specifiek ontworpen is om de gezondheid en het uiterlijk van hun huid en vacht te ondersteunen. Deze natte voeding bevat hoogwaardige eiwitten, zoals kip of vis, samen met specifieke voedingsstoffen en antioxidanten die bijdragen aan een glanzende, gezonde vacht.

Verder is de Whiskas natvoer kat ook rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, die essentieel zijn voor de gezondheid van de kattenhuid. Dit natvoer is gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen, zodat je zeker weet dat je kat alleen het beste krijgt.

Whiskas natvoer gebruikerservaring Eline

Mijn kat had altijd problemen met haar vacht, het was droog en futloos. Sinds ik haar Whiskas natvoer geef, is er een duidelijk verschil te zien. Haar vacht is zacht en glanzend en ze heeft geen problemen meer met haar huid. Ook is ze gek op de smaak en eet mijn kat haar maaltijd altijd met veel genot op. Ik ben zo blij dat ik dit Whiskas natvoer kat heb gevonden en ik zal het zeker blijven gebruiken voor mijn kat

Plek 4 Whiskas natvoer vlees in saus

Whiskas natvoer vlees in saus is een natuurlijke en biologische natvoer voor katten die speciaal samengesteld is met hoogwaardige ingredi√ęnten. De natvoer kat bevat verse kip en zalm als hoofdbestanddelen, samen met groenten en granen die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde maaltijd.

Verder is de katten natvoer van kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen, en is gemaakt met respect voor dierenwelzijn en het milieu. Het katten natvoer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je kat te ondersteunen, met een focus op de natuurlijke en biologische ingredi√ęnten.

Whiskas natvoer gebruikerservaring Jan

Ik ben zo blij dat ik deze natuurlijke en biologische Whiskas natvoer voor mijn kat heb gevonden. Het is makkelijk te serveren en mijn kat eet het met veel enthousiasme. Maar het belangrijkste is dat ik weet dat ik mijn kat een gezonde en gebalanceerde Whiskas natvoer maaltijd geef. Mijn kat heeft een glanzende vacht en een gezonde energie sinds ik haar dit natvoer geef.

Plek 5 Whiskas natvoer vlees in gelei

Whiskas natvoer vlees in gelei is natvoer voor volwassen katten die speciaal samengesteld is met vlees als hoofd ingredi√ęnt.

Verder bevat deze Whiskas natvoer kat geen kunstmatige toevoegingen zoals kleurstoffen of conserveringsmiddelen, en is verrijkt met vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de gezondheid van volwassen katten. De katten natvoer is gemakkelijk te serveren en wordt vaak geprezen om zijn smaak, waardoor katten het met veel enthousiasme eten. Het is een interessante keuze voor katten eigenaren die op zoek zijn naar een natuurlijke en smakelijke maaltijd voor hun volwassen kat, die rijk is aan eiwitten en voedingsstoffen en geen kunstmatige toevoegingen bevat.

Whiskas natvoer gebruikerservaring Francien

Ik ben zo blij met met dit natvoer voor mijn volwassen kat. Het is van hoge kwaliteit en het voer bevat geen kunstmatige toevoegingen, dus ik weet dat ik mijn kat een gezonde en natuurlijke maaltijd geef. Mijn kat is dol op de smaak en eet de katten natvoer altijd met veel enthousiasme.

Beste 11 Whiskas natvoeren

Dit zijn de Whiskas natvoeren die buiten de top 5 vallen, maar binnen de top 11. Voor het gemak heb ik in dit overzicht ook de bovenstaande katten natvoeren vermeld

Het kan voorkomen dat het type Whiskas natvoer voor je kat niet in ons overzicht voorkomt. Neem dan hier even een kijkje bij Bol.com. Je hebt namelijk de keuze uit meer dan 87 verschillende Whiskas natvoeren voor je kat!

Whiskas-Natvoer
Ook de laatste restjes natvoer worden door deze kat opgeliktūüėä

Wat is Whiskas natvoer?

Whiskas natvoer, ook wel bekend als “blikjes smulparadijs” of “vochtige lekkernijen”, is een soort voer voor katten dat verkrijgbaar is in blikken. Het bestaat voornamelijk uit vlees of vis in een saus of bouillon, en bevat vaak ook groenten en granen. Natvoer voor katten is een goede bron van eiwitten en is vaak rijk aan vocht, wat helpt bij het behouden van een gezonde blaas en nieren. Dit soort katten natvoer is een populaire keuze onder katten eigenaren omdat het gemakkelijk te serveren is en vaak gewaardeerd wordt door katten om zijn smaak, dus wees gerust dat jouw kat zal smullen van deze lekkernijen.

Daarnaast is Whiskas natvoer ook een goede optie voor katten die moeite hebben met het drinken van voldoende water, aangezien het vochtgehalte van het Whiskas natvoer hoger is dan bij droogvoer. Het is ook een geweldige manier om katten te laten proeven van verschillende smaken en ingredi√ęnten. Kijk ook zeker naar ons artikel over de drinkfontein kat, waar we uitleggen waarom je kat het zo lekker vindt om hieruit te drinken. Dit kan helpen bij het verminderen van voedselweigering en kan bijdragen aan een gezonde eetgewoonte. Dus als je op zoek bent naar een lekker en gezonde maaltijd voor je kat, overweeg dan om katten natvoer te proberen en zie hoe jouw kat smult van deze delicatesse!

Waarom moet je Whiskas natvoer kopen ?

Er zijn verschillende redenen waarom katten eigenaren Whiskas natvoer zouden overwegen om te kopen:

 1. Hoog vochtgehalte: Whiskas Natvoer kat bevat vaak meer vocht dan droogvoer, wat kan helpen bij het behouden van een gezonde blaas en nieren.
 2. Eiwitbron: Whiskas natvoer is vaak rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor de groei en onderhoud van spieren bij katten.
 3. Verschillende smaken en ingredi√ęnten: Whiskas Natvoer is vaak beschikbaar in verschillende smaken en ingredi√ęnten, waardoor katten de mogelijkheid hebben om te proeven van verschillende smaken en voedingsstoffen.
 4. Gemakkelijk te serveren: Whiskas natvoer is gemakkelijk te serveren en is vaak verkrijgbaar in blikken of pouches.
 5. Smakelijk: Whiskas Natvoer kat is vaak velen malen lekkerder dan katten droogvoer
 6. Voedingswaarde: Whiskas Natvoer kat bevat vaak een breder scala aan voedingsstoffen en vitaminen, zoals Omega-3 en Omega-6 vetzuren die belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid en vacht.
 7. Natuurlijk: Whiskas natvoer wordt vaak gemaakt met natuurlijke en biologische ingredi√ęnten zonder kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen, zodat u zeker weet dat uw kat alleen het beste krijgt.
 8. Huid-en vachtverzorging: Whiskas Natvoer kat kan specifieke voedingsstoffen bevatten die bijdragen aan een gezonde huid en vacht, zoals essenti√ęle vetzuren, vitamines en mineralen.
 9. Dierenwelzijn: Whiskas natvoer kan verantwoordelijk zijn geproduceerd, waaronder de garantie dat de ingredi√ęnten zijn gewonnen uit dieren die een goed leven hebben gehad.

Whiskas natvoer kopen? Let hier op!

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten wanneer je besluit om Whiskas natvoer te kopen

AspectOmschrijving
Ingredi√ęntenHoogwaardige eiwitbronnen zoals kip, vis, lamsvlees of konijn. Vermijd ingredi√ęnten zoals soja, ma√Įs en tarwe als deze vaak als vulstoffen worden gebruikt. Zoek naar natuurlijke bronnen van vitamines en mineralen zoals groenten en fruit. Vermijd kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
VoedingswaardeZorg ervoor dat het Whiskas natvoer voldoet aan de specifieke voedingsbehoeften van je kat, zoals de juiste hoeveelheid eiwit, vetten en koolhydraten. Zoek kattenvoer met toegevoegde vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, B, D, E en K. Zorg voor balans tussen verschillende voedingsstoffen
VochtgehalteKatten hebben voldoende vocht nodig voor een goede gezondheid van de blaas en nieren. Whiskas Natvoer kat heeft vaak een hoger vochtgehalte dan droogvoer, dit kan helpen bij het verminderen van de kans op blaasproblemen.
DierenwelzijnKijk of het Whiskas natvoer kat verantwoordelijk is geproduceerd, zoals gewonnen uit dieren die een goed leven hebben gehad.
PrijsVergelijk prijzen van verschillende merken en kies degene die het beste bij uw budget past zonder in te boeten aan kwaliteit.
Katten Whiskas natvoer tabel

Hoe vaak geef je Whiskas natvoer aan je kat?

Het geven van katten Whiskas natvoer is een goede manier om te zorgen dat je kat voldoende vocht binnenkrijgt en een gezonde voeding krijgt. Het is belangrijk om te weten hoe vaak je katten Whiskas natvoer moet geven. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het dieet, ras, gewicht en leeftijd van je kat.

Dieet kat

Wanneer het gaat om het dieet, is het belangrijk om te weten dat katten die alleen katten Whiskas natvoer eten, de maaltijden verdeeld kunnen worden over de dag. Volwassen katten hebben genoeg aan twee maaltijden per dag, namelijk ’s ochtends en ’s avonds. Als je kat een combinatie van Whiskas natvoer en droogvoer eet, dan kun je de hoeveelheid Whiskas natvoer kat afstemmen op de hoeveelheid droogvoer die uw kat eet.

Kattenras

Het ras van je kat is ook een belangrijke factor om in overweging te nemen als je Whiskas natvoer gaat gebruiken. Sommige kattenrassen, zoals Maine Coons of Persians, hebben meer energiebehoeften dan andere rassen. In dit geval, kan het geven van een extra maaltijd tussen de reguliere maaltijden helpen.

Het gewicht van je kat is ook een belangrijke factor. Katten met overgewicht hebben minder energiebehoeften, dus dan hoef je ook minder Whiskas natvoer aan je kat te geven.

Leeftijd kat

De leeftijd van je kat is ook van belang. Kittens hebben meer frequente maaltijden nodig dan volwassen katten, omdat ze sneller groeien. Kittens moeten minstens drie keer per dag gevoerd worden, terwijl volwassen katten genoeg hebben aan twee maaltijden per dag. Bij oudere katten, is het belangrijk om de hoeveelheid voer aan te passen aan hun verminderde energiebehoeften en eventuele gezondheidsproblemen waarmee ze te maken hebben.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen algemeen zijn en dat elke kat uniek is. Het is aanbevolen om je kat te laten controleren door een dierenarts, om er zeker van te zijn dat jouw kat de juiste hoeveelheid Whiskas natvoer krijgt en dat je kat gezond blijft. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de individuele voorkeuren van je kat en om eventuele veranderingen in hun eetgedrag op te merken. Door deze factoren in overweging te nemen, ga jij ervoor zorgen dat jouw kat de juiste hoeveelheid katten natvoer krijgt en dat je kat gezond en gelukkig blijft.

Whiskas-Natvoer

Is Whiskas natvoer beter dan brokken of andere droogvoer?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag of Whiskas natvoer beter is dan brokken of andere droogvoer, omdat dit afhangt van de specifieke behoeften van je kat en persoonlijke voorkeur. Hier zijn enkele overwegingen om mee rekening te houden bij het kiezen tussen Whiskas natvoer en droogvoer voor je kat.

Een voordeel van Whiskas natvoer voor katten is dat het vaak een hoger vochtgehalte heeft dan droogvoer. Katten hebben voldoende vocht nodig voor een gezonde groei en ontwikkeling, dus een voeding met een hoger vochtgehalte kan bijdragen aan de gezondheid van de blaas en nieren van je kat. katten natvoer kan ook een goede bron van eiwitten en andere essenti√ęle voedingsstoffen zijn.

Een voordeel van droogvoer voor katten is dat het meestal gemakkelijker te bewaren is dan Whiskas natvoer en langer houdbaar is. Droogvoer is ook gemakkelijk mee te nemen als je jouw kat meeneemt op vakantie of naar de opvang. Droogvoer kan ook gemakkelijk worden vermengd met water of andere vloeistoffen om een ‚Äč‚Äčpapachtige consistentie te cre√ęren wat voor sommige katten belangrijk is.

Kosten Whiskas natvoer kat

Een andere overweging is de kosten. Whiskas Natvoer is vaak duurder dan droogvoer. Dit kan een belangrijke overweging zijn voor eigenaren die op zoek zijn naar een betaalbare optie voor hun kat. Houd er wel rekening mee dat de kosten van katten natvoer en droogvoer kunnen vari√ęren afhankelijk van de merk en kwaliteit van het product.

Het is belangrijk om te onthouden dat de behoeften van elke kat uniek zijn en dat het aanbevolen is om je kat te laten controleren door een dierenarts om er zeker van te zijn dat je kat de juiste hoeveelheid voeding krijgt en gezond blijft. je kan ook overwegen om een ‚Äč‚Äčcombinatie van Whiskas natvoer kat en droogvoer te geven, om je kat de voordelen van beide te bieden.

Als je besluit om Whiskas natvoer te geven, zorg er dan voor dat u de juiste soorten natvoer kiest die specifiek zijn ontworpen voor katten en dat je de aanbevolen hoeveelheid geeft. Als je droogvoer kiest, kies dan een kwalitatief hoogwaardig product dat specifiek is ontworpen voor katten en volg de aanbevolen hoeveelheid en voedingsschema’s.

In het algemeen, is het belangrijk om de specifieke behoeften van je kat in overweging te nemen en te overwegen welk type voeding het beste bij je kat past. Het is ook belangrijk om de kwaliteit van de voeding te overwegen en te kiezen voor producten die specifiek zijn ontworpen voor katten.

Whiskas-Natvoer

Het eindoordeel: Droogvoer vs katten natvoer

Er is geen duidelijk “goed” of “fout” antwoord wat betreft het nat vs droog debat, maar de meeste katten baasjes zullen het er waarschijnlijk wel mee eens zijn dat de voordelen van Whiskas natvoer de voorkeur geniet.

Niettemin is de kwaliteit van het Whiskas natvoer dat je geeft ongetwijfeld belangrijker dan de hoeveelheid vocht erin, dus concentreer je op het vinden van het beste voer voor je kat, ongeacht welk soort katten natvoer je besluit aan te schaffen.

Welke soorten Whiskas natvoeren bestaan er?

Er zijn heel wat katten voeren op de markt. Om deze reden heb ik ze voor je gecategoriseerd op basis van eigenschappen, dieet en levensfase:

Eigenschappen:

Hypoallergene kattenvoer
Graanvrije kattenvoer
Glutenvrije kattenvoer
Geperste brokken kat
Biologisch kattenvoer
Indoor kattenvoer

Dieet:

Zonder speciaal voedingsdoel
Huidaandoeningen en vachtproblemen
Maag- en darmklachten
Voedselallergie
Dieetvoer kat
Gewricht en botproblemen
Blaasgruis en stenen
Overgewicht

Levensfase:

Kitten brokken
Junior brokken
Adult brokken
Senior kattenvoer
Geschikt voor elke leeftijd

Hoe bewaar je Whiskas natvoer?

Katten Whiskas natvoer is een verrukkelijke optie voor katten en is meestal vol van smaak en bevat boordevol vitamines en mineralen. Natvoer kat heeft ook de neiging verser te zijn dan hun droge tegenhanger. Met dat gezegd hebbende, wat gebeurt er als je kat niet het hele blikje op kan krijgen ?

Dit is een veel voorkomende vraag van katten baasjes. In plaats van de restjes weg te gooien uit angst voor bederf, zijn er een paar manieren om het Whiskas natvoer langer houdbaar te houden en daarbij geld te besparen.

Whiskas-Natvoer

Houdbaarheid en bewaren

Voor je het favoriete blikje katten Whiskas natvoer voor je kat koopt, is het belangrijk even te kijken naar de “houdbaar tot” datum. Deze datum staat vaak op de onderkant van het blik gedrukt en kan kat eigenaars een beter idee geven van hoe ze het voer moeten bewaren. Benieuwd wat een voerpuzzel kat is? lees er alles over in ons artikel: beste voerpuzzel kat. Voor droogvoer kun je een katten voedselcontainer gebruiken. Voor Whiskas natvoer kat is dit niet verstandig. Benieuwd hoe wij over het merk Gourmet denken? Lees gauw verder over De beste Gourmet natvoer kat. Het zorgt voor een viezigheid en natvoer bederft gewoon veel sneller dan droogvoer!

houdbaarheid van Whiskas natvoer

Katten Baasjes moeten er altijd naar streven een zo vers mogelijk natvoer blik te kopen. Van daaruit kan het Whiskas natvoer jarenlang veilig bewaard blijven. De houdbaarheid van katten natvoer in blik varieert sterk van fabrikant tot fabrikant. In de meeste gevallen staat dit getal niet eens op het blik van het katten natvoer.

Meestal kan Whiskas natvoer ergens tussen twee en vijf jaar meegaan, zolang het goed bewaard wordt. Het Whiskas natvoer kat moet op een droge en koele plaats bewaard worden.

In het ideale geval eten katten al hun Whiskas natvoer op zodra het aan ze gegeven wordt. Dat is echter niet altijd het geval. Terwijl droogvoer dagen of weken kan blijven liggen, is katten natvoer vatbaarder voor schimmel- en bacteriegroei. Als je dit natvoer langere tijd buiten laat staan, dan leidt dat tot besmetting. Omdat het veel vocht bevat, zal het in slechts een paar uur bederven.

Katten natvoer in de koelkast bewaren

Als een heel blik kattennatvoer te veel Whiskas natvoer is voor één voederbeurt, dan blijft het geopende blik heel goed houdbaar in de koelkast. Het natvoer blijft in goede conditie in koelkasten die ingesteld zijn op een temperatuur tussen de 2 en 4 graden.

Afhankelijk van het specifieke merk en de formule, kunnen katten baasjes het geopende blikje Whiskas natvoer vijf tot zeven dagen in de koelkast bewaren. Met dat gezegd hebbende, is het belangrijk een paar extra stappen te nemen om maximale versheid te garanderen en besmetting van andere levensmiddelen te voorkomen.

Het belangrijkste doel van het bewaren van het geopende Whiskas natvoer in de koelkast is om vocht vast te houden en blootstelling aan de lucht te voorkomen. Als het niet beschermd in de koelkast ligt, dan zal het katten natvoer uitdrogen.

Er bestaat ook de kans dat er schimmelsporen op het katten natvoer groeien. De beste manier om dit te voorkomen is het blik opnieuw te sluiten. Een plastic blikdeksel is een prima optie hiervoor! Ze klikken op de bovenkant van het aluminium blik en vormen een stevige afsluiting.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van plasticfolie. Het voorkomt dat vocht ontsnapt en vormt een effectieve barrière tegen zuurstof en geuren.

Katten natvoer invriezen

Katten baasjes die hun geopende katten Whiskas natvoer voor langere tijd moeten bewaren, kunnen de hulp van de diepvries inroepen. Door het kattenvoer in te vriezen blijft het, als het goed gedaan wordt, lange tijd veilig om te eten voor je kat.

Te lang in de vriezer bewaren zorgt ervoor dat de smaak van het Whiskas natvoer verloren gaat. Houdt daar dus rekening mee!

De gemakkelijkste manier om katten Whiskas natvoer in te vriezen, is om het in een paar zip-lock zakjes te stoppen. Stop het blik Whiskas natvoer nooit direct in de vriezer. Door het hoge vochtgehalte zal dat tot een onaangename verrassing leiden als het bevriest.

Katten Whiskas natvoer is een geweldig alternatief voor de standaard brokjes. Het zit vol voeding en de smaak is iets waar elke kat van zal houden. Jammer genoeg blijven veel katten baasjes ervan af door een gebrek aan bewaarkennis. Met deze tips in gedachten weet je dus dat je natvoer gewoon kan bewaren en je niet perse een nieuw blik katten natvoer moet openen. Hier zal je portemonnee dus ook blij mee zijn ūüėä

Prijs van Whiskas natvoer

De prijs van Whiskas natvoer begint vanaf 10 euro en kan oplopen tot ongeveer 100 euro. Buiten deze range betaal je vaak te veel en zal je dat niet merken aan de kwaliteit, tenzij je in bulk gaat inkopen. Dan kan het zijn dat je boven de 100 euro gaat eindigen.

Einde van dit artikel over de Whiskas natvoer

Wat voor Whiskas natvoer geef jij aan jouw kat? Heeft je kat een voorkeur? Laat ons alles over je katten natvoer ervaringen weten in de reacties hieronder.

Kingofivar

Wil je een leuke foto afsluiting op onze Whiskas natvoer artikel?

Dit zijn de foto’s die we hebben gebruikt voor het schrijven van de Whiskas natvoer artikel!

Leave a Reply