Welke kattenbrokken voor egels?

Welke kattenbrokken voor egels? Als je egels in jouw tuin hebt en ze wilt voeren met katten brokken, dan zijn er speciale egelvoederbrokken beschikbaar die geschikt zijn voor hun dieet. Het is belangrijk om te onthouden dat het voeren van egels met kattenbrokken alleen als aanvullende voeding moet worden beschouwd en niet als hun enige bron van voeding. Hier zijn enkele opties voor egelvoederbrokken:

  1. Royal Canin Egels: Dit merk biedt speciale egelvoederbrokken die zijn ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van egels. Hun brokken zijn rijk aan eiwitten en vezels en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Weten hoe je kattenbrokken moet weken? lees onze artikel: hoe kattenbrokken weken.
  2. Ark Wildlife Egels: Dit merk biedt ook speciale egelvoederbrokken die geschikt zijn voor egels. Hun brokken bevatten hoogwaardige ingrediƫnten, zoals gevogelte, vis en rijst.
  3. Brambles Crunchy Hedgehog Food: Dit merk biedt ook speciale egelvoederbrokken die zijn ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van egels. Hun brokken bevatten hoogwaardige eiwitten en vezels en zijn vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Het is belangrijk om op te merken dat het voeren van egels met kattenbrokken niet ideaal is, omdat kattenbrokken niet voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van egels. Overweeg om een verscheidenheid aan egelvoedsel aan te bieden, zoals natte voeding, eieren, vlees en fruit. Raadpleeg een dierenarts of een egelopvangcentrum voor meer informatie over het voeren van egels.

Leave a Reply