Kattentunnel: De 17 beste Speeltunnels van 2024! [Voor Behendigheid & Kattentraining]

Kattentunnel

De kattentunnel: Ben je op zoek naar een actieve manier om je band met je beste maatje te versterken? Behendigheidswerk is een geweldige manier om plezier te hebben met je kat en tegelijkertijd wat beweging te krijgen. Je hebt er wel een paar belangrijke dingen voor nodig, zoals een agility kattentunnel.

Inhoudsopgave

In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat je moet weten over kattentunnels, plus beoordelingen en ervaringen over verschillende kattentunnels!

Een kattentunnel heeft verschillende voordelen die ik je in mijn blog ga toelichten. Zoals je gewend bent, bestaat mijn blog uit twee delen.

Deel 1: Gaat over mijn advies over de beste kattentunnel en waar je een agility kattentunnel kan bestellen.

Deel 2: Maak je een verdiepingsslag en vertel ik je meer over wat een kattentunnel is en waar je op moet letten als een kattentunnel gaat aanschaffen.

De beste kattentunnel van 2024

We laten je eerst het totaaloverzicht zien van alle kattentunnels. Vervolgens beschrijven we iedere katten tunnel uitvoerig, zodat jij de beste keuze kan maken! Je komt dus meer te weten over kattentunnels. Mocht je nog vragen hebben, laat het vooral in de comments weten. Laten we dus maar snel beginnen met onze toppers!

Hoe selecteren we onze kattentunnels?

We hebben de markt voor je doorgezocht en de beste kattentunnel van 2024 gevonden waar je kat blij mee zal zijn! Deze top beoordeelde kattentunnels zijn geschikt voor alle kattenrassen. De volgende criteria hebben we gebruikt om de top 7 samen te stellen: prijs, kwaliteit voor-en nadelen, beoordelingen van anderen en populariteit.

Wat extra toelichting op de kattentunnel criteria:

 • Prijs: Goedkoop is duurkoop. Koop dus geen kattentunnel die maar een paar euro kost. Vaak zie je dat dit soort speel tunnels na een paar keer gebruik kapot gaan.
 • Kwaliteit: Dit hangt af van het soort materiaal dat wordt gebruikt en hoe lang het product meegaat.
 • Voor- en nadelen: Er zijn altijd voor- en nadelen wanneer je iets koopt! Deze speeltunnels vormen daarop geen uitzondering!
 • Beoordelingen van anderen: Veel katteneigenaren hebben hun gebruikerservaring gedeeld op het internet over een speel kattentunnel.
 • Populariteit: Dit is een sterke indicator of de vraag hoog is onder katteneigenaren naar de kattentunnel.
 • Let op: iedere katten tunnel die ik beschrijf is in verschillende maten en/of kleuren beschikbaar. Je kan op de kattentunnel klikken die jij interessant vindt. Vervolgens kom je op de productpagina van bol.com terecht en vanuit hier kan je de maat en kleur uitkiezen.

Onze top 5 kattentunnels

Om lekker te kunnen spelen met een kattentunnel, heb je er wel een nodig van hoge kwaliteit en een gewillige kat om aan de slag te gaan. Het is dus de bedoeling dat je kat door de kattentunnel rent en niet jijzelf! Geloof me, dit is niet te doen 😉

Er zijn verschillende katten tunnels op de markt waaruit je kunt kiezen en ze variëren sterk wat betreft de prestaties, gewicht, afmetingen, materialen. Genoeg verschillen en redenen om hier dus een blog over te schrijven!

Laten we dus beginnen met onze nummer 1 katten tunnel!

Plek 1 Pishoo kattentunnel

De Pishoo kattentunnel biedt kattenbaasjes de mogelijkheid om hun katten binnenshuis te laten spelen, zich te verstoppen en rusten of een dutje te doen. Het is een nieuw en makkelijk concept om onze kleine harige vrienden gelukzalige momenten binnenshuis te bezorgen. Dankzij de afwerking en de doordachte keuze van de kleuren, past de kattentunnel bij elk interieur. De binnenzijde is bekleed met zachte stof en bevat twee speeltjes aan de uiteinden, waardoor jouw kat uitgedaagd wordt en zich kan vermaken. Een anti-sliplaag aan de onderkant zorgt ervoor dat de kattentunnel op zijn plek blijft.

De Pishoo kattentunnel biedt een 3-in-1 oplossing voor je kat: speelplezier, rustplek en verstopplek. Met twee openingen van 27cm diameter, is deze tunnel geschikt voor zowel kittens als volwassen katten. Het bed, afdakje en de tunnel zijn eenvoudig van elkaar te scheiden door middel van een rits, waardoor alles gemakkelijk gereinigd kan worden.

Kenmerken kattentunnel:

 • Inklapbare kattentunnel
 • Duurzame ringen houden de speeltunnel stevig op hun plek
 • De stof is licht en toch stevig, zodat het perfect is voor thuisgebruik of onderweg

Kattentunnel gebruikerservaring van Bert

Ik ben zo blij dat ik de Pisho kattentunnel heb gekocht voor mijn kat. Het is nu in staat om binnenshuis te spelen en zich te verstoppen, wat mijn kat echt leuk vindt. Het is ook fijn dat het bed, afdakje en de tunnel eenvoudig van elkaar te scheiden zijn, zodat alles goed gereinigd kan worden. Mijn kat lijkt er echt van te genieten en ik ben blij dat ik iets heb gekocht dat zowel voor hem als voor mij handig is.

Plek 2 Fuzly kattentunnel

De Fuzly kattentunnel is de ultieme speel- en rustplek voor je kat. Met een diameter van 27cm, is de tunnel geschikt voor zowel kittens als volwassen katten. De binnenzijde is bekleed met zachte stof, waardoor je kat zich comfortabel zal voelen tijdens het spelen en rusten.

Het unieke aan de Fuzly kattentunnel is dat het is ontworpen met een afdakje, waardoor je kat beschermd is tegen directe zonlicht of regen. Dit maakt het tot een ideale plek voor je kat om te rusten en te ontspannen.

De Fuzly kattentunnel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het bed, afdakje en de tunnel zijn eenvoudig van elkaar te scheiden door middel van een rits, waardoor alles gemakkelijk gereinigd kan worden. Bovendien, de anti-sliplaag aan de onderkant zorgt ervoor dat het bed op zijn plek blijft, zodat je kat zich veilig voelt tijdens het spelen.

Met de Fuzly kattentunnel, kunt u uw kat een plek geven waar hij zich vermaakt en ontspant. Dankzij de afwerking en de doordachte keuze van de kleuren, past het kattenbed bij elk interieur. Dit is de perfecte oplossing voor een gelukkige, gezonde en tevreden kat.

Kenmerken kattentunnel:

 • Kattentunnel  biedt een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof met polyester
 • Eenvoudige kattentunnel en snelle montage en demontage

Kattentunnel gebruikerservaring van Merel

Ik ben zo blij dat ik de Fuzly kattentunnel heb gekocht voor mijn kat. Het afdakje is een geweldige toevoeging, want mijn kat houdt van rusten in de schaduw. Het is ook een geweldige plek voor mijn kat om te spelen en zich te verstoppen. Het bed, afdakje en de tunnel zijn eenvoudig van elkaar te scheiden, dus het is gemakkelijk schoon te maken. Mijn kat lijkt er echt van te genieten en ik ben zo blij dat ik iets heb gekocht dat zo goed is voor hem

Plek 3 SODEAL kattentunnel set

De SODEAL kattentunnel is de perfecte oplossing voor spelen, verstoppen en rusten voor je kat. Dankzij de zachte kleuren en hoogwaardige afwerking past hij in elk interieur. De 1 meter lange tunnel stimuleert het jagersinstinct van je kat, terwijl de binnenzijde van de kattentunnel is voorzien van zachte knisperfolie en twee speeltballetjes.

De onderkant van het behendigheidstunnel is afgewerkt met een anti-sliplaag, zodat het op zijn plaats blijft staan. De kattentunnel is ook voorzien van een heerlijk slaapbedje, waar je kat in alle comfort kan rusten na het spelen. Met twee openingen van 27cm diameter, is deze tunnel geschikt voor zowel kittens als volwassen katten.

De kleuren Lemon Green, Chocolate Brown, Pink & Light Brown zorgen ervoor dat deze tunnel past in elk interieur. Het bed, afdakje en de tunnel zijn eenvoudig van elkaar te scheiden door middel van een rits, waardoor alles gemakkelijk gereinigd kan worden. Deze kattentunnel is niet alleen een waar genot voor jouw kat, maar is ook een echte eye-catcher in jouw interieur!

Kenmerken kattentunnel:

 • 3-in-1 functie: De tunnel biedt de mogelijkheid voor spelen, verstoppen en rusten voor je kat
 • Zachte knisperfolie en speeltjes binnenin: De binnenzijde van de tunnel is voorzien van zachte knisperfolie en twee speeltjes, die het jagersinstinct van je kat stimuleren.
 • Anti-slip onderkant en gemakkelijk te reinigen: De onderkant van de speeltunnel is afgewerkt met een anti-sliplaag, zodat het op zijn plaats blijft staan. Het bed, afdakje en de tunnel zijn eenvoudig van elkaar te scheiden door middel van een rits, waardoor alles gemakkelijk gereinigd kan worden.

Kattentunnel gebruikerservaringen

Katten baasjes vinden het geweldig dat deze kattentunnel en trechter combo zowel gesloten als open gebruikt kon worden voor extra flexibiliteit. Deze katten tunnel is compact genoeg voor gebruik in kleine ruimtes, waardoor het prima geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik.  Het is wel een van de duurdere kattentunnels. Dit is ook een kattentunnel voor professioneel gebruik en is uitermate goed geschikt als je een grote kat hebt.

Plek 4 Flamingo Kattentunnel panterprint

De Flamingo Kattentunnel in panterprint is niet alleen een speel- en rustplek voor je kat, maar ook een statement-item voor jouw huis. Dit unieke ontwerp, met zijn panterprint, zal zeker opvallen in elk interieur.

Deze kattentunnel is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang mee gaat en tegen een stootje kan. De binnenzijde van de speeltunnel is voorzien van zachte stof en twee speeltjes, waardoor je kat zich kan vermaken terwijl hij of zij zich verstopt.

Het unieke aan de Flamingo Kattentunnel is de panterprint, die een geweldige aanvulling is voor je interieur. Dit unieke ontwerp zal zeker opvallen en een gespreksonderwerp zijn voor al je gasten.

Kenmerken kattentunnel:

 • Van duurzaam polyester
 • Op verschillende manieren kan je de kattentunnel neerzetten
 • Zonder haringen, met tunnelzakken voor meer veiligheid
 • Voorzien van een transporttas en handleiding met trainingstips

Kattentunnel gebruikerservaringen

Ik ben zo blij dat ik de Flamingo Kattentunnel in panterprint gekocht heb voor mijn kat. Het is niet alleen een geweldige speel- en rustplek voor mijn kat, maar het is staat ook nog eens leuk in mijn huis. De panterprint geeft een unieke touch aan mijn interieur en iedereen die mijn huis bezoekt, is er verrast over hoe mooi het is. Mijn kat speelt er veel mee en vermaakt zich daarmee, hij is er duidelijk dol op. Ook de anti-slip onderkant en gemakkelijk te reinigen aspect zijn een grote plus. Kortom, ik ben zo blij met mijn aankoop en kan deze speeltunnel aan iedereen aanbevelen.

Plek 5 Kattentunnel Pawzle

De Pawzle kattentunnel is de ultieme speel- en rustplek voor je kat. Met zijn unieke ontwerp, is deze tunnel perfect voor katten van elke leeftijd en grootte. De tunnel is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang mee gaat en tegen een stootje kan.

De binnenzijde van de tunnel is voorzien van zachte stof en twee speeltjes, waardoor je kat zich kan vermaken terwijl je kat zich verstopt. Hierdoor wordt het jagersinstinct van je kat gestimuleerd, waardoor je kat geestelijk en fysiek gezond blijft.

Het mooie aan de Pawzle kattentunnel is de afdekking aan de bovenkant, waardoor je kat beschermd is tegen directe zonlicht of regen. Dit maakt het tot een ideale plek voor je kat om te rusten en te ontspannen.

De Pawzle kattentunnel is gemakkelijk te verplaatsen en te reinigen. Dankzij de anti-slip onderkant, blijft de tunnel op zijn plek staan, waardoor je kat zich veilig voelt tijdens het spelen. De tunnel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor deze perfect zal passen bij elk interieur.

Met de Pawzle kattentunnel, kan je jouw kat een plek geven waar hij of zij zich vermaakt en ontspant. Dit is de perfecte oplossing voor een gelukkige, gezonde en tevreden kat.

Kenmerken kattentunnel:

 • Afdekking aan de bovenkant: Dankzij de afdekking, is de kattentunnel beschermd tegen directe zonlicht of regen, waardoor het een ideale rust- en ontspanningsplek is voor je kat
 • Zachte stof en speeltjes binnenin: De binnenzijde van de tunnel is voorzien van zachte stof en twee speeltjes, waardoor je kat zich kan vermaken terwijl hij of zij zich verstopt
 • Anti-slip onderkant en gemakkelijk te reinigen: Dankzij de anti-slip onderkant, blijft de tunnel op zijn plek staan, waardoor je kat zich veilig voelt tijdens het spelen. De speeltunnel is gemakkelijk te verplaatsen en te reinigen

Kattentunnel gebruikerservaring van Tim

Ik ben zo blij dat ik de Pawzle kattentunnel heb gekocht voor mijn kat. Het afdekking aan de bovenkant is een geweldige toevoeging, want mijn kat houdt van rusten in de schaduw. De binnenzijde van de tunnel met zachte stof en speeltjes is ook een grote plus, mijn kat speelt er veel mee en vermaakt zich daarmee. Ook de anti-slip onderkant en gemakkelijk te reinigen aspect zijn een grote plus. Mijn kat lijkt er echt van te genieten en ik ben zo blij dat ik iets heb gekocht dat zo goed is voor hem.

Totaaloverzicht kattentunnels

Het kan voorkomen dat de speeltunnel voor je kat niet in ons overzicht voorkomt. Neem dan hier een kijkje op Bol.com. Je hebt namelijk de keuze uit meer dan 37 verschillende speeltunnels.

Wat is een katten tunnel?

Een kattentunnel is een speel- en rustaccessoire voor katten. Het bestaat uit een buisvormige constructie die is gemaakt van duurzame materialen en vaak is uitgerust met speeltjes en zachte stof aan de binnenkant. Katten kunnen zich verstoppen en spelen in de tunnel, waardoor hun jagersinstinct wordt gestimuleerd en ze zich fysiek en mentaal gezond voelen. De kattentunnel kan ook dienen als slaapplek voor de kat. Veel kattentunnels hebben ook een anti-slip onderkant en zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor ze een praktische en functionele toevoeging zijn voor elke kattenhouder.

In het algemeen, is een kattentunnel een geweldige toevoeging aan elke huisvesting voor een kat, het biedt niet alleen vermaak, maar ook rust en veiligheid voor de kat, daarnaast kan het ook een decoratie item zijn voor de eigenaar.

Waarom een katten tunnel kopen?

Er zijn vele redenen waarom iemand een kattentunnel zou kopen voor hun kat:

 1. Stimulatie van het jagersinstinct: Katten zijn natuurlijke jagers en hebben de neiging om zich te verstoppen en te spelen. Een kattentunnel biedt hen de mogelijkheid om dit instinct te bevredigen binnenshuis, in plaats van buiten.
 2. Comfortabele slaapplek: Veel kattentunnels zijn ook ontworpen als een comfortabele slaapplek voor de kat, waardoor het een multi-purpose accessoire is.
 3. Vermindering van stress: Een kattentunnel biedt een veilige en comfortabele plek voor je kat om zich terug te trekken als ze gestrest zijn.
 4. Decoratie item: Veel kattentunnels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, zoals de Flamingo Kattentunnel in panterprint, zodat je een tunnel kunt kiezen die perfect past bij de stijl van je huis en de persoonlijkheid van je kat.
 5. Gemakkelijk te reinigen: Veel kattentunnels zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor ze een praktische en functionele toevoeging zijn voor elke kattenhouder.
 6. Geschikt voor binnenhuis: Als je kat geen toegang heeft tot een tuin of als je woont in een appartement, is een kattentunnel een geweldige oplossing om het jagersinstinct van je kat te bevredigen binnenshuis.

Door het leven van je kat op deze manier leuker te maken, voorkom je niet alleen verveling, maar merk je misschien ook een vermindering van problematisch gedrag, zoals destructief kauwen. Je meubels zullen je dankbaar zijn!

Kattentunnel kopen? Let hier op!

hoe kies je een speeltunnel voor katten? Bedenk dat niet elke speeltunnel geschikt is voor elke kat. Je moet de beste kattentunnel voor een specifieke kattenras kiezen.

Hier zijn een paar belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden bij het uitzoeken van de beste speeltunnel voor je trouwe viervoeter:

Grootte van de kattentunnel

Als je een kattentunnel koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kattentunnel groot genoeg is voor je kat om zich comfortabel in te bewegen en te spelen. Het is ook aan te raden om te kiezen voor een tunnel die gemakkelijk uit te breiden is, zoals een tunnel met meerdere buizen die samen een groter speelgebied vormen, als je kat groeit of als je besluit om meer speel- en rustruimte voor je kat te creëren

Duurzaamheid agility tunnel

Je zult een katten speeltunnel willen kiezen met een ademend, lichtgewicht materiaal zoals polyester. De stof moet sterk genoeg zijn om bestand te zijn tegen regelmatig gebruik met je actieve kat.

Stabiliteit

De kattentunnel van je keuze zal op zijn plaats moeten blijven, zodat je kat er plezier aan kan beleven. Merk op dat je misschien apart stabiliserende zandzakken of palen voor je kattentunnel kan kopen, afhankelijk van de speel tunnel van je keuze.

Budget

Natuurlijk is het een goed idee om je portemonnee in het oog te houden bij het winkelen voor een behendigheidstunnel. Misschien wil je eerst een wat goedkopere tunnel aanschaffen om er zeker van te zijn dat je kat een agility tunnel leuk vindt, voordat je investeert in een meer professionele opstelling.

Opzetten

De katten speeltunnel moet gemakkelijk op te zetten en in te klappen zijn, zodat je trouwe viervoeter van zijn tunnel kan genieten. Kattentunnels die met een draagtas geleverd worden hebben de voorkeur. Je kan het dan gelijk meenemen of opbergen!

Draagbaarheid

Als jij en je kat altijd onderweg zijn of van plan zijn wedstrijden te lopen, dan heb je een behendigheidstunnel nodig die tamelijk licht en draagbaar is. Zo kun je oefenen, ook als je onderweg bent.

Meest gestelde vragen over katten tunnels

Ben je nog bezig met het uitzoeken van de ins en outs van een agility tunnel? Zo ja, dan zijn hier de meest gestelde vragen en antwoorden om je kennis te vergroten!

Welke kattenrassen zijn het behendigst?

Er zijn veel kattenrassen die bekend staan om hun behendigheid en atletisch vermogen. Hier zijn een aantal van de meest behendige kattenrassen:
Siamees: Siamezen zijn bekend om hun lenigheid en flexibiliteit. Ze zijn vaak in staat om zich soepel door kleine ruimtes te bewegen en zijn uitstekende klimmers.
Bengalen: Bengalen zijn een van de meest atletische kattenrassen. Ze zijn zeer snel en lenig en houden ervan om te klimmen en te springen.
Sfinxen: Hoewel de Sfinx een haarloze kat is, zijn ze toch zeer behendig en lenig. Ze kunnen zich soepel door kleine ruimtes bewegen en zijn uitstekende klimmers.
Abessijnen: Abessijnen zijn een van de oudste kattenrassen en zijn bekend om hun behendigheid en atletische vermogen. Ze zijn zeer energiek en houden ervan om te klimmen en te springen.
Ocicats: Ocicats zijn een kruising tussen Siamezen en Abessijnen en zijn bekend om hun behendigheid en atletische vermogen. Ze zijn zeer energiek en houden ervan om te klimmen en te springen.
Houd er wel rekening mee dat elke kat uniek is en dat zelfs binnen een ras, een kat kan verschillen van de andere.

Hoeveel ruimte neemt een kattentunnel in?

De hoeveelheid ruimte die een kattentunnel inneemt, varieert afhankelijk van het specifieke model en de grootte van de tunnel. Sommige kattentunnels zijn ontworpen als enkele buis, terwijl andere meerdere buizen hebben die samen een groter speelgebied vormen. Er zijn ook kattentunnels die kleiner zijn en specifiek zijn ontworpen voor kittens of katten met beperkte mobiliteit.

Als je een kattentunnel koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de tunnel groot genoeg is voor je kat om zich comfortabel in te bewegen en te spelen. Het is ook aan te raden om te kiezen voor een tunnel die gemakkelijk uit te breiden is, zoals een tunnel met meerdere buizen die samen een groter speelgebied vormen, als je kat groeit of als je besluit om meer speel- en rustruimte voor je kat te creëren.

Waarom stoeien katten?

Katten zijn natuurlijke jagers, en stoeien is een instinctieve manier voor hen om hun jagersvaardigheden te oefenen. Hier zijn een paar redenen waarom katten stoeien:
Jagersinstinct: Katten zijn van nature jagers en stoeien is een manier voor hen om hun jagersvaardigheden te oefenen. Ze zullen vaak spelen met speeltjes die lijken op prooi, zoals een muis of een vogel.
Beweging: Katten hebben veel energie en stoeien is een goede manier voor hen om dit te verbranden.
Bonding: Stoeien met een eigenaar of andere kat kan helpen om de band tussen hen te versterken.
Stressvermindering: Stoeien kan helpen om stress te verminderen, zowel bij de kat als bij de eigenaar.
Oefening: Stoeien is ook een manier voor katten om hun spieren te oefenen en hun coördinatie te verbeteren.
Plezier: Katten zijn zeer speels en genieten van het stoeien met speeltjes of met andere katten of eigenaren.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat katten ook momenten hebben waarop ze liever rusten en niet gestoord willen worden, dus als je kat niet in de stemming is voor spelen, respecteer dat en laat het rusten.

Kan een kattentunnel buiten?

Een kattentunnel is meestal ontworpen voor binnengebruik, omdat de materialen die gebruikt worden vaak niet bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, wind, vorst en hitte. Bovendien, als de tunnel buiten wordt gebruikt, kan het snel vuil worden en moeilijk te reinigen zijn.
Er zijn echter wel kattentunnels op de markt die specifiek zijn ontworpen voor buitengebruik, gemaakt van weerbestendige materialen zoals UV-bestendig polyester of canvas. Deze kattentunnels zijn vaak opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je de kat een buitengebied kan bieden waar hij of zij zich kan vermaken en uitrusten.
Houd wel rekening met de veiligheid van je kat als de tunnel buiten staat, bijvoorbeeld dat er geen gevaarlijke dieren of verkeer in de buurt zijn.

Hoe laat je een kat wennen aan de kattentunnel?

Het is belangrijk om een kat te laten wennen aan een nieuwe kattentunnel voordat je jouw kat erin laat spelen. Hier zijn een paar tips om een kat te helpen wennen aan een nieuwe kattentunnel:

 1. Plaats de tunnel in een vertrouwde omgeving: Plaats de katten speeltunnel in een vertrouwde ruimte waar de kat al gewend is, zoals de woonkamer of de slaapkamer. Dit zal de kat helpen om vertrouwd te raken met de nieuwe tunnel.
 2. Voeg geuren toe: Voeg de geur van de kat toe aan de tunnel door een oude handdoek of dekentje in de tunnel te leggen. Dit zal de kat helpen om zich meer op zijn gemak te voelen in de tunnel.
 3. Laat de kat erbij kijken: Laat de kat de tunnel bekijken vanaf een afstandje. Als de kat geïnteresseerd is, laat hem of haar dan dichterbij komen.
 4. Beloon de kat: Beloon de kat als hij of zij de tunnel binnen gaat of erin speelt. Dit kan met lekkernijen of aandacht.
 5. Wees geduldig: Wees geduldig en geef de kat de tijd om zich aan te passen aan de nieuwe tunnel. Sommige katten zullen sneller wennen dan andere.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke kat uniek is en dat sommige katten misschien wat meer tijd nodig hebben om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving. Het is ook aan te raden om altijd in de buurt te blijven als de kat gebruik maakt van de tunnel voor de eerste keer, zodat je kunt zien of de kat zich comfortabel voelt in de tunnel

Prijs van de katten tunnel

Kwaliteit en prijs zijn belangrijke factoren die bepalen of je een kattentunnel wel of niet gaat kopen. De prijs van een kattentunnel begint vanaf ongeveer 30 euro en kan oplopen tot 200 euro. Zorg dus dat je niet teveel, maar ook zeker niet te weinig betaald voor een katten tunnel!

Einde van dit artikel over de kattentunnel

Is je kat fan van kattentunnels? We horen er graag alles over in de reacties hieronder!

Naast een kattentunnel mogen kattenspeeltjes voor je kat ook niet ontbreken. Bekijk dus ook onze artikelen over: het katten piepspeeltje, de snuffelmat of denkspelletjes voor je kat.

Wil je een leuke foto afsluiting op onze kattentunnel artikel?

Dit zijn de foto’s die we hebben gebruikt voor het schrijven van de kattentunnel artikel. Leuke lees tip: bekijk ook onze artikel over de kattenhengel, waar jouw kat lekker mee kan hengelen. . Leuke lees tip: bekijk ook onze artikel over de kattenveertje, waar jouw kat lekker mee kan spelen. Leuke lees tip: bekijk ook onze artikel over het laserlampje kat, waar jouw kat lekker mee kan spelen!

Leave a Reply