Is een gps tracker voor je kat goed?

Is Een-Gps-Tracker-Voor-Je-Kat-Goed?

Als katteneigenaar heb je er vast weleens over nagedacht: wat spookt je mijn kat buiten allemaal uit? Het duurt wel erg lang voordat hij terug is. Waar gaat mij kat naartoe, en met wie spreek hij allemaal af? Een Kat GPS tracker geeft het antwoord, want daarmee kun je precies zien waar je kat is en welke route hij aflegt.

We er kunnen er heel kort over zijn: Een GPS tracker is goed voor je kat!

Het is niet schadelijk voor hun gezond.

Denk je eraan om een gps-tracker aan te schaffen? Dan is de allerbelangrijkste vraag: wat vindt je kat ervan? “Een kat denkt er niet over na dat hij gevolgd wordt, maar het is wel goed om te controleren of de halsband niet in de weg zit en of hij genoeg bewegingsvrijheid heeft.” Waar dierenartsen zich volgens Julia meer zorgen om maken, is de veiligheid van halsbanden, zowel met als zonder gps. “Wat je niet wil, is dat je kat aan een tak blijft hangen en zich ophangt of op een andere manier gewond raakt. Er bestaan tegenwoordig halsbandjes met een soort rekbaar stuk dat afschiet als je kat blijft hangen. Net als een beveiliging die breekt als er hard aan de halsband getrokken wordt.”

Klik op onderstaande knop om een overzicht te krijgen over welke GPS katten trackers er zijn!

Benieuwd wat de beste GPS tracker is zonder abonnement? Lees gauw onze artikel: Wat is de beste gps tracker kat zonder abonnement?

Leave a Reply