Wat is de beste gps tracker kat zonder abonnement?

Wat Is De Beste Gps-Tracker-Kat-Zonder-Abonnement?

Niks is vervelender om aan aan abonnement te zitten. We hebben daarom een lijst samengesteld van GPS tracker kat zonder abonnement! We hebben voor jou de twee beste geselecteerd!

Invoxia – Huisdier GPS Tracker – Zonder abonnement

De Invoxia Huisdier GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het terugvinden en volgen van je kat.

SAMA Direct™ Kat GPS Tracker- Zonder abonnement

De GPS tracker is speciaal ontwikkeld met de nieuwste technieken om te voorkomen dat u uw huisdier kwijtraakt. En met de bijbehorende gebruiksvriendelijke app bent u altijd live op de hoogte van waar uw huisdier zich bevindt.

Naast een lange batterijduur en real life tracking beschikt de SAMA Direct™ GPS tracker over verschillende luxe opties. Zo kunt u Safe zones instellen en krijgt u een melding wanneer uw huisdier dit gebied verlaat. Ook beschikt de GPS tracker over een onbeperkt bereik waardoor u waar en wanneer dan ook uw huisdier kunt volgen. Daarnaast ontvangt u om de 5 minuten een melding waar de live locatie zichtbaar is.
Tegenwoordig werken de meeste gps tracker met maandelijkse hoge abonnementskosten. Bij de GPS tracker van SAMA Direct™ is dit echter niet nodig. Installeer een goedkope 2G simkaart in de GPS tracker en hij is volledig inzetbaar.

Katten zwerven graag, en helaas reizen ze soms ver van huis. Of je katje nu binnen of buiten woont, je kunt een GPS tracker kat aanbrengen om ervoor te zorgen dat je kat wordt teruggebracht als hij wegloopt. Katten zijn minder tolerant voor een halsband of tag dan honden, en het is belangrijk om de voorkeuren van je kat te kennen als je door de verschillende ontwerpen bladert. Als je je opties voor tags onderzoekt, zijn er bijna oneindig veel mogelijkheden. We hebben je zoektocht wat gemakkelijker gemaakt door diepgaande reviews en een kopersgids met extra tips op te nemen.

Leave a Reply